Cheatsheet — visa alla städer och karta

Startsidan

preview

Besök 'Paris'

Beskrivning:

Oh la la, Paris! Den romantiska staden! Du ser förälskade par vart du än tittar…

Kaféerna är fulla med folk. Under ett av borden, där det inte sitter någon, står en oöppnad flaska vin. På bordet ligger ett exemplar av Le Parisien. Du bläddrar bland resesidorna och ser att det finns billiga resor till ”Londres, Bruxelles et Madrid”. På bordet finns det även en välanvänd kortlek.

Besök 'London'

Beskrivning:

Du har hamnat mitt i Picadilly Circus under rusningstrafik! Det är en grådaskig dag, men de röda London-bussarna lyser upp stadsbilden.

Du lyckas kränga dig på en buss utan att betala. Bussen tar dig hela vägen till Heathrow (!!!) Du är törstig efter en lång resa, så du går in på flygplatsen och ser om du kan hitta något att dricka.

Det finns flera pubar inne i stora hallen. Du går och sätter dig vid ett av borden för att fundera på vad du ska dricka.

På Avresetavlan ser du att det går flyg till Paris, Amsterdam eller Berlin inom en halvtimme. Om du skyndar dig kan du åka.

Besök 'Amsterdam'

Beskrivning:

Det är en härlig vårdag, och hela Amsterdam lyser av färgglada tulpaner! På kanalerna är det fullt av sightseeing-bussar. Du undrar om de nånsin krockar med varandra?

Du vandrar längs en av de största kanalerna, Keizersgracht (Kejsarkanalen) och njuter av de vackra husen. På marken framför dig, ser du några tärningar.

På andra sidan kanalen ser du en liten pub i ett av de smala husen. Över ”grachten” går det en bro.

När du fått nog av Amsterdam, lånar du en olåst cykel och tar dig till Centralstationen. Det går just nu tåg till Berlin, Paris och Bryssel.

© 2013 Vanja Anderson | Examinationsuppgift i Databaser och objektorienterad programmering i PHP — BTH | HTML5 | CSS3